Svenska BemanningStyrkan AB

Svenska BemanningStyrkan bildades 2014 med målet att bli den självklara samarbetspartnern inom bemanning och personaluthyrning till bl.a. lager, butiker och grossister

Affärsidé

Genom att enbart fokusera på de områden och branscher vi kan, kan vi också garantera kvaliteten på vårt arbete. Vi är uppriktigt engagerade i våra kunder och vår personal och vet att rätt matchning kan skapa oanade konkurrensfördelar. Därför tar vi alla våra uppdrag på stort allvar och målet är att skapa en smidig, effektiv och trygg bemanningslösning för företag i alla storlekar.

Vision

Vår vision är att fylla det tomrum som finns på marknaden idag. Att leverera engagerad och serviceinriktad personal med specifik erfarenhet inom det valda området. En trygg och problemfri bemanningslösning!

Styrkor

- Innovativa bemanningslösningar
- Stark lokal förankring
- Kompetent och erfaren personal
 

Smidiga bemanningslösningar

Med en stor CV-databas och god relation med våra kandidater, kan vi erbjuda snabba och trygga bemanningslösningar som ofta överträffar våra kunders förväntningar. 

Professionell och erfaren personal

Vår personal handplockas inför varje uppdrag och har lång erfarenhet av det arbete de anlitas för att göra. Servicenivån är hög och det är inte sällan personal blir kvar längre än tänkt eller på obestämd tid. 

           Kundrecension

Svenska BemanningStyrkan hittade snabbt personal med rätt kompetens och erfarenhet. Vi är mycket nöjda med deras tjänster och förutspår ett långt och givande sammarbete.